Salata de TON- Votat PRODUSUL ANULUI 2020

 

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că gama HOME GARDEN Salată de TON (Mexicană, Americană, Mediteraneană și Cuș-Cuș) a fost aleasă câștigătoarea Votat PRODUSUL ANULUI 2020 în categoria Produse gata preparate din pește”.

Consumatorii au votat câștigător produsul HOME GARDEN Salată de TON în urma unui studiu online realizat de Exact Business Solutions pe 30 de categorii. În categoria în care HOME GARDEN  Salata de TON a concurat ,Produse gata preparate din pește,  eşantionul a fost de 499 respondenţi, 18-54 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 06.03.2020 – 09.04.2020. Criteriile de selecţie au fost: inovaţie, atractivitate, intenţia de cumpărare.

Salata de ton HOME GARDEN este un produs relativ nou, iar faptul că a fost Votat Produsul Anului 2020 de către consumatori reprezintă o certitudine a calității produselor HOME GARDEN și nu face decât să confirme că HOME GARDEN este unul dintre brandurile lider în preferințele consumatorilor.