Chef Marius Mureșan, bucătarul Oficial Home Garden

Pe chef Marius Mureșan îl găsiți aici și aici. Este nonconformist și un adevărat maestru în bucătărie.

Chef Marius Mureșan ne spune: Au trecut 10 ani de când bucătăria a devenit pentru mine un loc al expresiei, în care am învățat și am început să creez eu însumi. De-a lungul timpului, am lucrat ca chef în diferite restaurante din Cluj (printre care Olivo, Bujole, Grand Hotel Italia, Lemon and prawns din Huddersfield UK).

În bucătărie, practic un fusion cooking între școala franceză și cea italiană. Îmi place să imprim acel kick personal, autentic, care rămâne mereu imprimat în memoria celor pentru care gătesc.

Vă promit rețete simple, de multe ori bazate pe ideea că trebuie să știi să creezi cu ce ai în frigider. Pentru că, chiar și atunci când vorbim de rețete, se pune problema atitudinii pe care trebuie s-o ai atunci când gătești ceva. Din perspectiva mea, bucătăria e locul perfect pentru greșeli, pentru că fiecare greșeală te aduce mai aproape de persoana care vei fi, îți dă o voce.

Ceea ce aș vrea să vă rămână în minte este că gătitul poate fi fun. Bucătăria e locul în care noi dăm măsura lucrurilor. Și asta se va cunoaște. Dacă vrei să faci acest pas, te aștept alături de mine pentru a explora zone noi ale gustului.