Povestea Home Garden

01

Cu o prezență pe piața produselor conservate începând cu anul 2004, suntem un brand cu creștere organică, devenit până în prezent unul dintre cele mai importante branduri din FMCG (fast-moving consumer goods) la nivel național.

Avem în portofoliu peste 100 de produse conservate, așa că ne-am propus să îți transformăm bucătăria într-un loc de joacă, în care să dai frâu liber imaginației și să îți pui în valoare talentul. Îți oferim o varietate de ingrediente pentru a găti sănătos: fie că este vorba de legume, fructe sau pește, luăm darurile naturii și ți le aducem sub formă de conserve cu produse proaspete.

Ne-am construit întreaga activitate în jurul grijii și atenției față de clienții noștri. Oferim corectitudine, loialitate și ne distingem prin inovație și adaptabilitate la cerințele pieței.

Home Garden prețuiește educaţia şi sănătatea, sportul, activitatea ştiinţifică și protecţia mediului înconjurător, de aceea dorește să se implice în activităţi care să susţină comunitatea şi societatea. Suntem deschişi la orice propunere din partea ta, însoţită de detaliile relevante ce servesc ca argumente în favoarea sponsorizării proiectului, la adresa de mail csr@safewayinternational.ro. Îţi vom rãspunde în cel mai scurt timp posibil.

Sănătate din natură

02

În fiecare sezon, la momentul recoltei, culegem și conservăm roadele naturii după rețete tradiționale, pregătite cu atenție. Procesul e riguros și complex, dar rezultatul ne oferă o satisfacție deosebită: te poți bucura de alimente sănătoase pe care să le păstrezi în cămară tot restul anului.

Încrederea pe care ne-am câștigat-o de-a lungul timpului are baze solide: beneficiile vitaminelor din produsele conservate se reflectă asupra stilului de viață sănătos al clienților noștri. Standardele de calitate pe care le oferim, rigoarea și gradul ridicat de profesionalism sunt la nivelul normelor europene de calitate și igienă.