Ciuperci sotate cu parmezan

Timp de preparare: 30 min

Ingrediente
ciuperci întregi, 800 ml
unt, 100 g
usturoi, 50 g
pudră de parmezan, 100 g
2-3 crenguțe de cimbrișor
sare
piper

Pentru momentele când trebuie să creați o gustare rapidă, m-am gândit să vă ofer o idee nepretențioasă și creativă.
Într-o tigaie punem untul la topit; când se încinge sotăm ciupercile alături de usturoiul curățat și mărunțit, adăugăm cimbrișorul și condimente după gust, sare și piper. La final presărăm parmezanul răzălit.
Vedeți? N-a fost așa greu.
E perfect. Poți să-i dai mamei un telefon să-i spui despre rețeta ta. Și să-i trimiți o poză pe WhatsApp.

Categories

Custom Text

Nunc porta, orci sit amet pulvinar sodales, est tortor feugiat quam, in aliquet ex enim quis libero. Nullam tortor libero, dignissim non imperdiet.