Porumb cremos cu șuncă, brânză și nachos

Timp de preparare: 30 min

Ingrediente
porumb la conservă, 425 ml
smântână dulce, 200 ml
șuncă, 150 g
ceapă roșie, 100 g
unt, 50 g
usturoi, 20 g
cremă de brânză, 200 g
brânză cedar, 200 g

Sezonul cald a trecut și îți dai seama că nu ai apucat să mănânci cât porumb îți doreai. De aceea, îți propun o rețetă cu care să recuperezi gusturile verii, cu porumb conservat, la fel de proaspăt și gustos.
Curățăm legumele și le sotăm împreună cu șunca și porumbul. Adăugăm smântâna dulce, crema de brânză și cașcavalul răzălit. Condimentăm cu sare, piper și boia afumată, iar la final adăugăm mărar, pătrunjel și cozi de ceapă mărunt tăiate.
Amintirea verii e acum mai aproape.

Categories