Piure de mazăre cu păstrăv în sos tomat

Timp de preparare: 30 min

Ingrediente
mazăre, 425 ml
păstrav în sos tomat
unt, 50 g
1/2 ceapă albă
1 cățel usturoi
1 buc cartof
măsline negre
sare
piper

Despre piure-ul de mazăre v-am mai povestit, dar nu v-am spus cât de bine arată în preajma unui păstrăv în sos tomat. E o combinație nemaipomenită, pe care v-o recomand cu căldură.
Piure de mazăre: Curățăm ceapa și usturoiul și le sotăm într-o tigaie împreună cu mazărea și cartofii.
Le punem la fiert câteva minute, apoi le strecurăm, le condimentăm cu sare și piper, le blendărim și le trecem printr-o sită fină (ca să scăpăm de coaja de mazăre). Lângă piure așezăm păstrăvul în sos tomat și măslinele negre.

Categories