Piept de rață cu morcovi și gem de prune

Rețetele Home Garden sunt altfel de fiecare dată. Ușor de preparat, rapide, mai complexe, întotdeauna foarte gustoase. Poposesc pe fiecare tărâm delicios cu atenția unui bijutier analizând o nestemată prețioasă.

Orice zi e o zi bună de bucătărit și experimentat, iar povestea de astăzi s-a deschis la o pagină exotică, ce ne duce într-o călătorie aburindă și fierbinte.
Nici bine nu am ajuns la marea destinație, căci deja întâmpinăm vedeta principală, rața: crocantă, aromată și aberant de gustoasă. Apoi se adaugă niște morcovi colorați, asemenea unor bănuți de aur, în mijlocul unei comori ascunse și bine păstrate.
Elevăm savoarea cărnii cu un strop de vin alb ce se contopește cu aceasta, asemenea unui val spumos ce înghite orice în calea sa. Iar marele final ce se odihnește în farfuria ta preferată, e un dineu demn de un adevărat împărat.

Dulce, acrișor și cu siguranță ceva fermecător!

Categories