Ingrediente
mazăre, 425 ml
paste uriase (melcișori/conchiglie rigate), 200 g
jambon, 100 g
brânză de capră, 100 g
unt, 50 g
usturoi, 20 g
ceapă roșie, 50 g
3-4 frunze de busuioc
2-3 fire de pătrunjel
8 roșii cherry
zeamă de lime
Fierbem pastele într-o cratiță cu apă în care am presărat în prealabil sare. Curățăm și spălăm legumele, și le sotăm într-o tigaie împreună cu jambonul și usturoiul, ceapa, roșiile cherry și mazărea.
După ce prind culoare, adăugăm la petrecere pastele și presărăm frunze de busuioc și pătrunjel și amestecăm bine, cât să se cunoască aromele între ele. Punem 2-3 picături de zeamă lime și înainte de a le servi, adăugăm câteva cubulețe de brânză de capră.
Poftă bună!