Orez cu ton solid și avocado

 

Dacă te-ai tot saturat de veșnicii bulgărași înghetați și reci de nea, am pregătit varianta comestibilă și oricând de nădejde, ca să poți impresiona până și cei mai mofturosi dintre amici, vecini, bunici și de ce nu și pisici.

Creat din orez pentru sushi și combinat mai apoi cu noul simbol al generatiei tinere, fructa-legumă adorată și preferată de toți cei ce inteleg importanța răbdării precise, așa zisul avocado, această mică gustare e scăparea ușoară ce o tot poți savura și savura și iar savura.

Așezat pe un pat circular de orez înmiresmat și răsfățat cu oțet special, bucăti mici de avocado sunt presărate în așteptarea alimentului ce mereu dă tonul: chiar el, tonul! Pescuit din grădina Homegarden și împachetat cu grijă până la tine, recomandarea noastră este de minim o porție pentru a face un stomac cu adevărat fericit!

Fâșii de morcov și castravete, pentru o aroma proaspată, peste care ‘picură’ cu boabe albe, negre, mici, cochete! Iar atunci când este împărțită între patru mâini dibace și prietenoase, gustul său explodează și doar se intensifică, sau cel puțin așa am auzit noi din testate, mâncate și pe bune savurate!