Macrou file în sos tomat cu raviolli

Timp de preparare: 30 min

Ingrediente
macrou file în sos tomat, 170 g
raviolli, 200 g
usturoi, 20 g
unt, 50 g
pesto de busuioc, 50 g
usturoi
muguri de pin
nucă
ulei de măsline
parmezan
sare
piper
busuioc

 

Fără artificii și procedee sofisticate, mă gândeam să vă ofer câteva insight-uri ale unei rețete care nu intră în preparatele voastre obișnuite. Un preparat simplu, adecvat unei după-amieze în care îți dorești ceva gustos fără bătăi de cap.
Fierbem raviolli într-o cratiță cu apă și sare.
Curățăm usturoiul și îl sotăm în tigaie cu 50 g de unt, apoi adăugăm raviolli și pesto de busuioc și îl servim cu macrou file în sos tomat.
Pentru sosul pesto folosim un cățel de usturoi, muguri de pin, miez de nucă, ulei de măsline, parmezan, sare, piper, și busuioc blanșat în apă fiartă și se trec prin blender.

Categories