Focaccia cu pastă de tomate

Timp de preparare: 30 min

Ingrediente
pastă de tomate, 280 ml
drojdie uscată, 21 g
apă, 650 ml
făină de grâu, 1 kg
o căpățână de usturoi
ulei de măsline, 50 ml
sare
piper
zahăr, 10 g
sare grunjoasă

Cea mai bună focaccia este cea pe care o prepari la tine acasă, așa că hai să vă arăt cum puteți face cu efort minim, cam cât ai zice ”pastă de tomate”!
Lucrurile stau cam așa: într-un bol mare punem laolaltă ingredientele: un kilogram de făină de grâu, 21 g de drojdie uscată, o căpățână de usturoi răzălită, uleiul de măsline, 280 ml pastă tomate, zahăr, sare, piper și adăugăm aproximativ 600 ml de apă. Frământăm bine și lăsăm la dospit între 60 și 90 de minute, după care dăm forma dorită pentru focaccia. Băgăm totul la cuptor 20-25 min la 220℃ și ne bucurăm de rezultat. Poftă bună!

Categories

Custom Text

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.