Cremă de brânză cu porumb și jambon

 

Frigiderul a fost dintotdeauna un element magic în interiorul bucătăriei când erai mic, însă acum ca și adult, e versiunea modernă a dulapului către tărâmul Narniei. Dulce, sărat și ceva ce îți aduce aminte de acasă, orice textură și aromă se regăsește într-un colț al frigiderului tău.
Posibilități infinite luminează ușor sub lumina rece, însă de fiecare data e la fel de greu să vezi ce ți-ar putea satisface foamea. Iar pentru că niciodată nu știi ce combinații o să încerci în fiecare seară, în funcție de ce rămășițe de hrană mai descoperi, cel mai practic lucru cu care te poți înarma sunt rețete rapide și mai ales gustoase.
Combinația de cremă de brânză cu boabe ușor dulci, de porumb, te surprinde ca o avalanșă de care parcă nu ai prea vrea să te ferești, iar punctul culminant e mai crocant ca nicicând. Cu mândrie, în capul tău te poți numi un mini-chef deja!
Deja simți că ți-ai elevat stilul de preparat gustări, iar bănuielile îți sunt confirmate atunci când și colegii tăi parcă își uită cam des prânzul acasă („dar pot lua o gură de la tine!”).
Nici nu realizezi complet când anume lupta pentru a prepara ceva s-a transformat mai degrabă într-o aventură, una pe care te trezești că o aștepți cu nerăbdare și curiozitate.

Categories