Dacă ți s-a spus parcă o dată prea mult că ești cam încăpățânat, atunci aceasta este mama rețetă care să le pună capac tuturor.
Dacă ultimul grătar la care ai mers cu prietenii nu a mai reușit să îți gâdile papilele gustative ca până acum, ai poposit unde trebuie.
Iar dacă pur și simplu ai o foame de lup, află că ești exact la momentul potrivit, la locul potrivit. Bun de împărțit cu prietena, de degustat treptat, lent și în profunzime, sau pur și simplu pentru o joacă culinară mai excentrică.
Adaugi un side-dish la fel de impresionant precum un piure de cartofi și sfeclă și deja simți cum parcă până și casa ta se preschimbă într-un restaurant cu 3 stele Michelin.
Și acest piure nu e orice fel de piure, ci unul o dată combinat și de două ori mai aromat! Apuci furculița cu un aer triumfător și simți cum deja îți zvâcnește chiar și degetul mic, devenit deodată aristocrat, ridicându-se țanțoș în aer.
Până la urma cel mai bun restaurant tot „Acasă” se numește și gătește.