Antricot de vită cu ciuperci și cașcaval

 

Dacă mereu ți-ai dorit să ai experiența unei cine savuroase și complexe, on the go, atunci suflecă-ți mânecile cu entuziasm, leagă șorțul mai bine la brâu și înconjoară-te de mirodeniile tale preferate!

Nu trebuie să fii neapărat în interiorul unui restaurant ca să ai parte de o cină aparte, iar acest antricot zemos de vită este acel element surpriză pe care îl păstrezi pentru momentele când vrei să te răsfeți în doi pasi și trei mușcături. Muzica lină se alintă în surdină, ploaia se izbește ritmic de geamurile aburinde în timp ce tu alegi ciuperci micuțe drept cel mai gustos decor comestibil.

Mica ta bucătărie se transformă ca prin minune în cel mai dichisit și râvnit local, unde ai auzit din surse sigure că bucătăreasa este absolut excelentă. E o joacă binevenită, e felul în care îți intensifici simțurile și uiți de lumea de afară când pâinea sfârâie lacomă, înecată în aroma usturoiului fără de care nu intenționai să începi.
Cu buzele strânse de atenție, lași câteva microplante acompaniate de busuioc să alunece firav peste opera ta.
Degetele cuprind cu iscusință marginea feliei iar explozia ce se așterne pe cerul gurii te face să renunți imediat la ideea de a lăsa ceva și pentru mai târziu.

Pentru că uneori cele mai bune locații din oraș sunt chiar în inima sa, la tine acasă. Pentru că uneori tot ce ai nevoie, e de puțină inspirație ca să îndrăznești.