Mic-dejun cu ou poșat și sfeclă

Timp de preparare: 30 min

Ingrediente
1 buc chiflă cu susan
sfeclă roșie HG, 50 g
spanac baby, 50 g
jambon, 30 g
1 cățel usturoi
1 buc ou poșat
ulei de măsline
sare
piper

Un mic-dejun sănătos și rapid este aproape o condiție pentru arhitectura unei zile de succes. Un gust plăcut încă de dimineață îți va oferi un start cu bună dispoziție. Așa îl putem obține:
Tăiem chifla în două și o prăjim pe ambele părți. Curățăm usturoiul, îl tăiem mărunt și îl sotăm împreună cu spanacul baby și jambonul. Poșăm oul într-o crăticioară – se pune apă la fiert cu oțet, sare, cu ajutorul unei linguri – se creează un vârtej, în care dăm drumul oului, chiar înainte de punctul de fierbere al apei. Pe chiflă punem spanacul baby, sfecla roșie, oul poșat și 2-3 bucăți de roșii uscate.
Iată că v-ați început dimineața cu o mică activitate în bucătărie!

Categories

Client

Organic Farm

voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.