Paste cu ciuperci

 

Pentru că numai bine ce începe să fie înlăturați norii și să fie înlocuiți de o căldură ce prevestește primăvara, am decis să încingem atmosfera și în bucătărie!
Deja obișnuit și poate chiar de-a dreptul plictisit de aceeași rețetă tradițională de paste pe care o tot repeți de luni bune, aici găsești versiunea mult mai ușoară, la fel de aromată și chiar 100% vegetariană!

Se păstrează legumele ce aduc cu ele câte puțin din magia pădurii și a naturii, se amestecă cu grijă felii de roșie și puțină ceapă pentru a amplifica aromele deja existente, peste care se așează celebra pastă de tomate Homegarden – bună pentru tot, cât ai zice gustos!

Pastele deja știi cum să le combini și fierbi, presărate după pofte, apoi răsturnate cu nerăbdare peste dansul îmbietor al sosului cremos. Parcă roșind, acestea capătă culoarea rumenă și vioaie a roșiilor, devenind cu fiecare mișcare de amestecare tot mai închegat și gata să fie absolut savurat.

În bol adânc, farfurie colorată sau cum vrei tu, oferă-le o nouă casă temporară pe veselă, până vor fi gata de marea aventură ce se spune că va combate foamea oricărui omuleț

Categories