Limba

Sunt MãzãRianna şi îmi face placere sã îţi aduc noua etichetã de mazãre proaspãtã Home Garden. E atât de fresh, delicioasã şi plinã de fibre încât prospeţimea şi gustul naturii te îmbâie încã de la deschidere. Şi asta pentru cã NU conţine conservanţi!

Descoperă

Mã numesc Rocky şi îţi aduc noua etichetã de porumb dulce Home Garden. Atât de dulce şi de crocant, auriul porumb Home Garden este ideal pentru salate şi mâncãruri. Savureazã-l direct din cutie pentru cã gustul porumbului Home Garden e garanţia vie a unei vieţi pline de energie!

Descoperă

Eu sunt ChampIoana şi mã bucur enorm sã îţi prezint noua eticheta de ciuperci Home Garden. Îţi recomand ciupercile pentru cã au cel mai ridicat conţinut de L-ergothioniene, un antioxidant puternic cu efecte miraculoase anti-îmbãtrânire a pielii.

Descoperă

Tony este numele meu şi îţi prezint tonul solid Home Garden. Uleiurile esenţiale, omega 3 şi omega 6, care se gãsesc în peşte sunt recomandate pentru un organism solid şi armonios. Tonul Home Garden e gustul delicios pentru un corp frumos!

Descoperă

Ştiri / Noutăţi

Tombola Home Garden

Tombola Home Garden

Din seria campaniilor Home Garden, în perioada 15 iulie - 15 septembrie 2015, cumperi produsele noastre și participi la Tombola Verii din Cluj Napoca!

Citeşte mai departe
Degustări și premii de la Home Garden

Degustări și premii de la Home Garden

Degustări, premii și surprize timp de 6 săptămâni în Carrefour și Auchan Cluj Napoca.

Citeşte mai departe
Emisiunea ”Gustul din grădină, cu Vlad Mureșan” continuă!

Emisiunea ”Gustul din grădină, cu Vlad Mureșan” continuă!

Sunteți pregătiți pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Gustul din grădină”?

Citeşte mai departe
Sos de ciuperci cu piept de porc la cuptor

Sos de ciuperci cu piept de porc la cuptor


...

Citeşte reţeta

Ştiaţi că...?

Vezi toate articolele
Mazărea, nutriție bob cu bob Citeşte articol

Mazărea, nutriție bob cu bob

Boabele de mazăre conțin o tolbă întreagă de nutrienți pentru organism. Dar la ce ne ajută toate acestea și cum putem prepara mazărea este de fapt secretul pe care fiecare gospodină trebuie să îl știe.

Macroul, cel mai popular pește din România Citeşte articol

Macroul, cel mai popular pește din România

Unul dintre sortimentele de conserve de pește Home Garden foarte apreciate este cea de macrou. În sos tomat sau în ulei, file sau mărunțit, macroul Home Garden este un adevărat deliciu și face obiectul multor salate, gustări și mese sățioase. Dar ce este macroul și ce proprietăți benefice are?

Alimentele conservate sunt la fel de nutritive, dacă nu mai mult, în comparație cu alimentele proaspete Citeşte articol

Alimentele conservate sunt la fel de nutritive, dacă nu mai mult, în comparație cu alimentele proaspete

Intrebare: Sunt alimentele proaspete mai bune decât alimentele conservate? Studiile arată că alimentele conservate sunt la fel de nutritive, dacă nu mai mult, în comparație cu alimentele proaspete.