Salată cu piure de mazăre și fasole roșie și ciuperci sotate

Timp de preparare: 30 min

Ingrediente
fasole roșie, 100 g
smântână dulce, 100 ml
unt, 50 g
mazăre verde, 100 g
ciuperci întregi, 30 g
roșii cherry, 30 g
1/2 dovlecel
1/2 vinete
2 fire leuștean
2 fire pătrunjel
2 fire tarhon
1 buc ceapă albă mică
ulei de măsline
germeni de ridiche
sare
piper

Legumele sunt baza unui stil de viață sănătos. De aceea orice rețetă nouă prin care le putem combina și explora gusturile este un câștig. Vă propun ceva subtil care să vă facă ofere o călătorie gustativă.
Piure de mazăre: Curățăm ceapa și usturoiul și le sotăm într-o tigaie împreună cu mazărea și cartofii. Le punem la fiert câteva minute apoi le strecurăm, le condimentăm cu sare și piper, le blendărim și le trecem printr-o sită fină (ca să scăpăm de coaja de mazăre).
Piure fasole roșie: Într-un robot de bucătărie punem o conservă de fasole roșie, 2 căței de usturoi, 50 ml ulei de măsline, o ceapă roșie mică, 2-3 frunze de cimbrișor. Blendărim.
Restul legumelor le spălăm și le aranjăm într-un plating multicolor. Poftă bună!

Categories